Εκπροσωπώντας την οικογένεια Πιέτρη , λίγα λόγια για την αρχή, για το ξεκίνημα που έπεται να συνεχιστεί από εμάς, την τρίτη γενιά της οικογένειας Πιέτρη (τρία παιδιά από τον Γιώργο και δύο παιδιά από τον Χρήστο). Το εγχείρημα ήταν δύσκολο από την αρχή, δύσκολες εποχές χωρίς συστήματα και διαδικασίες το οποίο πέτυχε και καλούμαστε να το συνεχίσουμε εμείς.
Πέρασαν κιόλας σχεδόν πέντε δεκαετίες από τότε που δύο αυτοδημιούργητοι άνθρωποι, οι παππούδες μας, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τον πρώτο ξυλόφουρνο στο ισόγειο της οικίας τους, στο Σολομό Κορινθίας. Οι σύγχρονες ανάγκες της μεταβιομηχανικής κοινωνίας, κατά την οποία εντάχθηκε η γυναίκα στην αγορά εργασίας, ώθησαν την Αθανασία να εργασθεί σκληρά στο πλευρό του συζύγου της Θεοφάνη Πιέτρη για την δημιουργία καταστήματος, βασιζόμενοι σε μια καθημερινή τεχνογνωσία παροχής υπηρεσιών και προϊόντων για την διευκόλυνση των νοικοκυριών της μικρής τοπικής κοινωνίας.
Οι γονείς μας μαζί με τα άλλα δύο αδέλφια τους, πιστοί στην τεχνική παρασκευής άρτου (το προζυμένιο καρβέλι του Σολομού) κατάφεραν τόσο να διατηρήσουν το κατάστημα στον Σολομό, όσο και να εξελιχθούν και να αναπτύξουν νέες δραστηριότητες σε Αττική και Κορινθία.
Η νεανική ορμή της 2ης γενιάς των ιδρυτών συμμετέχει με το δικό της όραμα. Έθεσε νέους στόχους και το 1994 δημιουργήθηκε νέο σημείο πώλησης των προϊόντων άρτου & προϊόντων ζύμης στην Κόρινθο. Ένα χρόνο αργότερα, δημιουργήθηκε νέο εργαστήριο απέναντι από το Νοσοκομείο Κορίνθου, δημιουργώντας μια πλήρως καθετοποιημένη επιχείρηση, προσθέτοντας νέα προϊόντα αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής.
Από το 1995 έως και σήμερα, το όνομα Πιέτρης έγινε «brand name» στην παραγωγή προϊόντων αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής συνεχίζοντας την παράδοση, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας και οργάνωσης. Μέρα – μέρα , με πολύ κόπο και επιμονή, ο οικογενειακός φούρνος έγινε αρτοβιομηχανία, αποκτώντας τη σημερινή νομική του με την επωνυμία «Hellenic Bakery» και έδρα την Κόρινθο πλησίον του Ισθμού.