10/7/2024

Τουρνουά Basketball GNC 2024 στην Κόρινθο με τη στήριξη Pietris

Με σύνθημα "ο αθλητισμός ενώνει" το τουρνουά μπάσκετ Greek National Challenge 3on3, επισκέφθηκε την Κόρινθο από 5 έως 7 Ιουλίου 2024. 

Στη σκιά του Πήγασου στον Φλοίσβο, η πλατεία μεταμορφώθηκε σε ένα φαντασμαγορικό αθλητικό σκηνικό, γεμάτο όμορφο παιχνίδι και δράση.

To GNC 3on3 αποτελεί μια διοργάνωση εγκεκριμένη από την FIBA και καινοτόμα στον χώρο του μπάσκετ στην Ελλάδα. Κάθε καλοκαίρι, μία πληθώρα αθλητικών events διοργανώνονται σε κάθε γωνιά της χώρας με στόχο την προώθηση του μπάσκετ και τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων φίλων του αθλήματος, εντελώς δωρεάν. Tο GNC 3on3 δίνει την ευκαιρία σε όλους να παίξουν στην κορυφαία διοργάνωση street basketball της χώρας.

Επίτιμος προσκελημένος ο προπονητής του Ολυμπιακού και εκ των κορυφαίων προπονητών στην Ευρώπη, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος φωτογραφήθηκε με πολλούς θαυμαστές και φίλους του αθλήματος.

Ο Όμιλος Πιέτρη είχε ηχηρή παρουσία ως βασικός Υποστηρικτής της διοργάνωσης.

Το LOUX GNC 3on3 | ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2024, αποτέλεσε μία συνδιοργάνωση του Δήμου Κορινθίων και του GNC 3on3, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.