28/5/2021

Τα Events όπως επιβάλουν οι καιροί!

Το event που πάντα ονειρευόσασταν με τα μέτρα προστασίας που επιβάλλουν οι καιροί!

Ο όμιλος Pietris με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό φροντίζει για την ασφάλεια τόσο των μελλονύμφων όσο και των καλεσμένων τους. Με γνώμονα την αξεπέραστη ποιότητα και την αίσθηση πολυτέλειας, που χαρακτηρίζει κάθε εκδήλωση με την υπογραφή του ομίλου Pietris, η διοίκηση λαμβάνει επιπλέον μέτρα προκειμένου να είστε βέβαιοι ότι ο γάμος σας δεν θα είναι απλά τέλειος, αλλά και COVID-free!

Υγιεινή

- Η υγιεινή και η καθαριότητα ήταν ανέκαθεν προτεραιότητα για τον όμιλο Pietris. Η κουζίνα μας  καθαρίζεται εξονυχιστικά πριν από κάθε event και διατηρείται άψογη καθ’ όλη τη διάρκεια, ενώ οι εγκαταστάσεις των κτημάτων είναι υποδειγματικά καθαρές.

- Τα προϊόντα καθαρισμού  που επιλέγονται είναι τα συνιστώμενα από το Π.Ο.Υ.  για την αποτελεσματική απολύμανση κατά του COVID-19. Φυσικά, αυτά δεν είναι επιβλαβή για την υγεία των εργαζομένων, αλλά και των καλεσμένων σας.

- Μετά την έξαρση του COVID-19, οι χώροι αερίζονται τακτικά προκειμένου ο αέρας να ανανεώνεται, αλλά και καθαρίζονται σε μεγαλύτερη συχνότητα. Ειδικά, οι χώροι με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση μικροβίων, όπως τα W.C. ή η κουζίνα, καθαρίζονται και κατά τη διάρκεια του event.

- Μάσκες και γάντια μιας χρήσης είναι πάντα διαθέσιμα στον χώρο, ενώ αντισηπτικά έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία στο κτήμα , αλλά και σε κάθε τραπέζι!

 

Το προσωπικό 

- Η προσωπική υγιεινή είναι δεδομένη για το προσωπικό μας!

- Η στολή εργασίας τους πλένεται πριν και μετά από κάθε event.

- Όλοι οι εργαζόμενοι στον όμιλο Pietrisτηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, συμπεριλαμβανομένων τη χρήση μάσκας, την συχνή απολύμανση των χεριών, τη χρήση γαντιών και την τήρηση των αποστάσεων.

- Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε εργαζόμενος, που θα βρίσκεται στον χώρο της ημέρα της εκδήλωσης είτε θα έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε αρνητικό COVID test 24 ωρών.

Κτήμα Pietris μικρό

Το Κτήμα Pietris μικρό είναι ιδανικό, αν σχεδιάζετε έναν micro-wedding, δηλαδή έναν γάμο με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους. Ο χώρος είναι λιτός, ώστε να προσαρμόζεται εύκολα στο ύφος της εκδήλωσής σας. Μπορεί να διακοσμηθεί με εκατοντάδες ατμοσφαιρικά φωτάκια, να γίνει πιο bohemian ή να παραμείνει κομψός και απλός.

Κτήμα Pietris μεγάλο

Η μεγάλη έκταση του κτήματος εγγυάται  την τήρηση των αποστάσεων από θέση σε θέση, αλλά και από τραπέζι σε τραπέζι, χωρίς να χρειαστεί να μειώσετε την λίστα των καλεσμένων!

Και τα δύο κτήματα του ομίλου:

- Είναι ασφαλή, αφού  πρόκειται για εξωτερικούς χώρους.

- Βρίσκονται μόλις 30 λεπτά από την Αθήνα.

- Το καταπράσινο φυσικό τοπίο θα μαγέψει κάθε καλεσμένο, που δεν θα πιστεύει ότι βρίσκεται τόσο κοντά στην πρωτεύουσα.

- Διαθέτουν άνετο parking.

Bad weather

Η κακοκαιρία δεν χρειάζεται να σας αγχώνει! Σε περίπτωση βροχής διαθέτουμε ειδικές τέντες για να συνεχίσετε το πάρτι απερίσπαστοι.

Take us anywhere!

Αν έχετε κατά νου μια ρομαντική τελετή στην αυλή του σπιτιού σας ή σε κάποια σημαντική για εσάς τοποθεσία, μεταφέρουμε εκεί την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας! Αναλαμβάνουμε το μενού και την επιμέλεια του eventσας, πάντα με την ίδια εγγυημένη ασφάλεια!