16/2/2024

Προ των πυλών η νέα υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής μας

Η συγκεκριμένη επενδυτική πρόταση αφορά στον εκσυγχρονισμό και στην επέκταση της υφιστάμενης βιοτεχνικής μονάδας παραγωγής ειδών διατροφής καθώς και στην ενίσχυση της παραγωγικής δυναμικότητας με την προσθήκη νέας υπερσύγχρονης γραμμής παραγωγής σφολιατοειδών.

 

Ενα υπερσύγχρονο κτίριο συνολικού εμβαδού 5.500 τετραγωνικών μέτρων με καινοτόμες τεχνολογικές παρεμβάσεις και όλο τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό για όλες τις δραστηριότητες του ομίλου. Θα είναι σε θέση να στεγάσεις όλες τις μονάδες παραγωγής που αυτή την στιγμή υπάρχουν σε δυο φυσικά μέρη. Νέα μηχανήματα αρτοποιείας και ζαχαροπλαστικής, υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής έτοιμων γευμάτων, ξεχωριστή γραμμή παραγωγής αραβικού άρτου και σφολιατοειδών όπως και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι εκπαίδευσης όλων των εργαζομένων.

 

Σήμερα, στα πρώτα βήματα του 2024, κάθε μέρα κοιτάζουμε το νέο μας υπερσύγχρονο εργοστάσιο να στήνεται και δεν ξεχνάμε κάθε θυσία που απαιτήθηκε για να φτάσουμε μέχρι εδώ.

 

Δεν είναι απλά το επιβλητικό κτίριο.

Είναι οι υπερσύγχρονες υποδομές του, οι καλύτερες συνθήκες εργασίας που θα προσφέρει και τα νέα μας προϊόντα, που έρχονται.

Είναι το μέλλον, όχι μόνο για εμάς, τους ανθρώπους του ομίλου αλλά και για ολόκληρο τον κλάδο.

Μία μοναδική σε όλη την Ελλάδα παραγωγική μονάδα, που αναβαθμίζει την αρτοποϊα, την ζαχαροπλαστική και την μαζική εστίαση.

Ένα μεγάλο όνειρο που γίνεται πράξη.