8/2/2021

ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΙΕΤΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Mία ακόμα σπουδαία συνεργασία ξεκινά ο Όμιλος εταιρειών Πιέτρης με το Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας.

Η θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Iasis the Project, η οποία παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, εστίασης και διατροφής στον χώρο της υγείας, μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, φτάνει πλέον και στην Αττική.

Η Iasis, παρέχει μία ολοκληρωμένη λύση για γρήγορο φαγητό, εντός του χώρου του Νοσοκομείου για το προσωπικό, τους ασθενείς και τους συνοδούς τους.

Στο ισόγειο και την είσοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος της Ελευσίνας, έχουν διαμορφωθεί ιδιαίτερα καλαίσθητοι χώροι, στους οποίους θα παρέχονται όλα τα είδη αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, σνακ, κρύα πιάτα, σαλάτες, καφέ, ροφήματα και είδη άμεσης ανάγκης.

Η υψηλή ποιότητα και η διατροφική αξία των προϊόντων της Iasis, αποτελούν το σημείο αναφοράς της εταιρείας, που δημιουργεί το δικό της μεγάλο όνομα στον χώρο της υγείας στην χώρα μας. Η συνεργασία της εταιρείας με το υψηλού επιπέδου Θριάσιο Νοσοκομείο, είναι δεδομένο, ότι θα δημιουργήσει μία νέα καθημερινότητα σε εργαζόμενους και επισκέπτες, που θα έχουν την δυνατότητα, να εξυπηρετούνται ακόμα και στα γραφεία τους, από το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της Iasis.

Έκπληξη είναι δεδομένο ότι θα δημιουργήσουν και οι τιμές των προϊόντων, που είναι προσαρμοσμένες στο χώρο και τις ιδιαιτερότητες της υγειονομικής κοινότητας.

Η Iasis the Project είναι μία νέα πρωτόγνωρη εμπειρία για τα Ελληνικά Νοσοκομεία.

Pietris Bakery - Αρτοζαχαροπλαστείο

Pietris Catering

Iasis PgnIoannina